Propostes a debat

Ser candidat a les primàries per les Corts, implica tindre una sèrie de propostes que dur a terme en el treball en el legislatiu.
Aquestes propostes, simplement esbossades, haurien de ser perfilades i debatudes en cadascuna de les sectorials que porta a terme Compromís per, amb l’experiència d’experts en cada matèria, poder incloure-les en el futur programa electoral.
Són propostes que han de ser avaluades dins del context econòmic en què lamentablement es troba el País Valencià, i d’acord a aquest context analitzar si podrien ser factibles, des del punt de vista econòmic i administratiu.
No es tracta d’omplir el programa de bones idees que ho facen vendible de cara als nostres electors, ni posar en aquest programa qüestions que sens dubte poden agradar, es tracta sobretot que les que figuren puguen ser factibles de realitzar-se, que no siguen mera propaganda electoral i que després amb raonaments tècnics, de cost o legals siguen irrealitzables.
Les propostes amb aquest possible impediment futur no haurien d’anar al programa, no cal enganyar els electors amb falses promeses. Aquesta màxima no implica que s’hagen d’excloure aquelles que des d’altres instàncies legislatives coste dur-les a terme, bé pel seu difícil encaix legislatiu, o per l’oposició d’altres forces polítiques, aquestes propostes no solament cal incloure-les, sinó que cal defendre les fins al final, amb totes les conseqüències.

headerprimaries

Deixa un comentari