AGRAÏT I ORGULLÓS DE COMPROMÍS

Em sent molt orgullós de formar part d’aquests 162 homes i dones que han fet el pas per formar part de les llistes per a les Corts Valencianes i per als ajuntaments d’Alacant, València, Castelló i Elx. A aquest grup s’uniran pròximament centenars que ompliran les regidories de tots els altres pobles i ciutats al llarg del País Valencià.

corts-valencianes
Em sent orgullós de participar en aquest procés juntament amb tots aquests companys i companyes amb un únic objectiu, canviar les polítiques i fer-les més properes als problemes reals que té la gent que viu a casa nostra. Per a això, tots tenim clar que cal eixir del malson que ha durat massa temps, malson que ha portat a terme el Partit Popular i que ha fet que estiguem al mapa, però en un mapa d’empastres, un mapa de corrupteles i un mapa de desgràcies per a molts dels nostres conciutadans i conciutadanes.
Sóc conscient de la validesa de tots els precandidats i precandidates, el que comportarà unes llistes electorals de gent molt diversa i preparada per aconseguir que els valencians i valencianes donen la seua confiança i sobretot, estic segur que no defraudaran.

democracia-directa
Siguem uns o altres els escollits, la posició que ocupem en les llistes, o els que puguem quedar fora, tots treballarem perquè Compromís siga la primera força política que, d’una punyetera vegada, faça del nostre País Valencià una terra digna per viure i treballar per tots i totes les persones honrades i que, únicament, s’hagen d’anar fora els mediocres que ens han arruïnat i venut al millor postor i que no marxe, la nostra joventut, el nostre futur.
Vull donar les gràcies a Compromís que m’està donant l’oportunitat de participar en el procés més democràtic i participatiu que s’ha fet mai. Donar les gràcies per no haver-hi d’ensabonar a ningú poderós per poder formar part d’un projecte il•lusionant, donar les gràcies per exigir únicament treball i experiència en qualsevol camp per poder contribuir al canvi que tant necessita la nostra societat.
Tots som consmuixarangacients que la tasca va ser complicada, que el PP ens ha deixat sense teixit productiu, sense entitats financeres pròpies, sense la nostra pròpia televisió, ens han degradat la nostra sanitat i educació pública, el nostre benestar,  i segur que quan obrim els calaixos i aixequem les catifes ens trobarem amb sorpreses desagradables, però amb transparència, honradesa i esforç aconseguirem revertir la situació, sobretot perquè la gent que hi ha convoiada en el projecte Compromís té trellat i il•lusió per dur-lo a bon port.
Vull seguir en el procés, i estar entre els 44 que a les Comarques Centrals hem fet el pas i sotmetre’m a la voluntat dels que participaran en la selecció dels millors per estar a Les Corts, per a això, tinc que recollir els avals necessaris, necessite que companys i companyes de Compromís dipositen en mi la confiança per participar, els electors de primàries em posaran en el lloc que creguen convenient per treballar amb força per al canvi, aquest lloc pot ser dins o fora de la llista, però el que ningú podrà impedir és que el meu treball serà per ajudar a l’èxit de Compromís i del País Valencià.

colores

headerprimaries

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari